Post by gnoslinuhopo on Mar 9, 2022 14:41:55 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مد بسیاری از جواهرات ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
بازی خیلی خوبی بود چون میتونستیم قدرت ها رو با هم ترکیب کنید خیلی بازی عالی بود ولی به من ربطی نداره که ضعیف عمل کنید اگه قوی باشی قطعا برنده ای من تا مرحله آخر رفتم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤💛💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💜💜💜💜💜💜💜💜🧡🧡🖤🖤🖤🖤🖤🖤🧡🧡🧡🧡🧡💛💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💜💜💜💜💜💜💜💜🧡🧡🖤🖤🖤🖤🖤🖤🧡🧡🧡🧡🧡
تبلیغات زیادی ندارد و بازی کردن آن سرگرم کننده است
این بازی سرگرم کننده است، اما این هوش مصنوعی بسیار سخت است، زمانی که در آخرین مرحله مبارزه می کنم، 5-6 هوش مصنوعی به من حمله می کنند که نمی توانم برنده شوم.
یکی زمان زیادی طول میکشه تا دو تا اونجا نصب بشه تا تبلیغات زیاد سه مشکل جوی استیک هست.ولی بعضی وقتا بازی خوبی میشه بهش دو ستاره میدم
این بازی خیلی خوب است من آن را خیلی دوست دارم پس چرا 2 شروع از دست رفته است؟ چون هر وقت میمیرم تبلیغاتی وجود دارد حتی بعد از اتمام کار، آنها یک تبلیغ 20 ثانیه ای می دهند و تبلیغات نیز به نوعی نامناسب هستند، بنابراین بله، اما بازی سرگرم کننده نیست.
این بازی فقط در چند ساعت اول سرگرم کننده است، بازیکنانی که سعی می کنند ترکیبات و امتیازات جدید به دست آورند، اما زمانی که جادو از بین رفت، متوجه می شوید که بازی دارای پتانسیل بالایی است اما اجرای بسیار ضعیفی دارد. بازی هر زمان که می میرید یا یک سطح را کامل می کنید، افزودنی ها را روی صفحه نمایش می دهد، همچنین ai احمقانه است و وقتی به نقطه ای رسیدید که در حال مبارزه با ai خوب هستید، یکی شلیک می کند، همچنین می توانید آتش و آب را با هم ترکیب کنید تا بازی را برنده شوید.
... jibaeja (1969) Amheukgaui saja (1965) Amico mio, frega tu... che frego io! ... Battle Royale Tribute (2013) Battle Shark (1977) (VG) Battle Shark (1990)
The Battle Cats कैज़ुअल गेम fdsr
بازی خوبیه ولی تبلیغات زیاد میدانم که برای ساختن چیزها پول نقد میخواهم، اما چیزی که من را آزار میدهد این است که تبلیغات بارگذاری نمیشوند و گاهی باعث میشود که کل بازی را دوباره شروع کنم.
تبلیغات بیش از حد حریصانه یا پرداخت برای heal و perk بین هر عرصه به معنای پرداخت برای برنده شدن است، تبلیغات بین گیم پلی، متوجه شدم که باید پول دربیاورید اما تبلیغات بین هر دور بسیار زیاد است، به خصوص با توجه به پرداخت موجود برای برنده شدن عناصر
داداش منظورت چیه؟ این بازی هیچ تبلیغاتی ندارد، آنقدر جالب است که، اکنون این را دانلود کنید، آن را در فروشگاه گوگل پلی رایگان دانلود کنید، اکنون آن را دانلود کنید و آن را ایمن کنید، چیزی که من گفتم بدون تبلیغات است! من این بازی را کارهای زیادی انجام می دهم و این بازی را دوست دارم، فکر می کنم آن را دوست دارم و دوست دارم، آن را پاپ می کنم، این بازی را دوست دارم، و این بازی را دوست دارم، می خواهم این رایگان باشد، Dot of i، من یک بازی رایگان می خواهم کپی رایتر برای این بازی، شما در واقع می توانید آن را با گوشی یا تبلت خود بازی کنید!!!!
واقعا بازی خوبیه ولی من نمیتونم دوباره برنز یا نقره بازی کنم. 😭😭😭😅🤣
بازی عالی. بازی بسیار چالش برانگیز و در عین حال آسان. تنها مشکل من این است که بعد از نصب این برنامه روی گوشیم، گوشی من دچار مشکل شد و خود به خود خاموش شد. به همین دلیل این را حذف نصب کردم. اما همچنان این بازی پتانسیل زیادی دارد.
Magica.io - Battle Royale Darbības spēles skj
Untitled
گوه. بهش اوزی گوز بهش بی پدر
بازی خوب. خیلی اعتیاد آوره
بازی بسیار زیبا و سرگرم کننده کار خوبی است و بسیار ممنون که به ما اجازه تجربه این بازی را دادید
سیستم رتبهبندی را اصلاح کنید، بازیکنانی با مجموع کشتن 1000000 BS وجود دارند. و بهروزرسانی میگوید حالت آنلاین نقشههای جدید شخصیتها سلاحهای زره دروغ میگوید من هیچیک را نمیبینم و چگونه میتوانید بفهمید که آنلاین است وقتی به وضوح رباتهایی را میبینید که در حال اجرا هستند.
Magica.io بهترین بازی زندگی من است، زیرا دوست دارم شخصیت ها، زره ها، سلاح ها، حلقه ها و غیره جدید اضافه کنم.
به بسیاری از تبلیغات و هزینه زیادی برای خلاص شدن از شر آنها وجود دارد، اما در کل بازی خوبی است و آیا این آنلاین است؟ چون اگر کار خوبی باشد!
بدون شرح، اما تبلیغات بیش از حد وجود دارد
عالی آفلاین هستش عالی فقط یک چیز اگر ۲تا آب با ۱ آتیش رو باهم ترکیب کنید بایک تیر کار حریف تمومه و اگر مرحله هاش کم نبود عالی میشد مرحله هاش رو زیاد کنید.
این بازی انصافاً واقعاً سرگرم کننده و اعتیادآور است، تنها جنبه منفی این است که وقتی از دست می دهید همیشه یک تبلیغ وجود دارد. این باعث می شود مردم از آنجا دور شوند زیرا آنها نمی خواهند از بازیی که قرار است در آنجا سرگرم کننده باشد عصبانی شوند. شما بچه ها فقط کمی تبلیغات را حذف می کنید؟ بازی ها واقعا برای سرگرمی ساخته شده اند، نه برای یک سود خاص در زندگی..
خیلی شبیه بازی براول استارز ولی به اون خوبی گرافیک تجهیزات نیست
خوبx
شما ترس را نمی شناسید تا زمانی که توسط یک موجود جاودانه تعقیب شوید که با لمس شما 500 آسیب می دهد و 3 برابر سرعت عادی می رود.
این بازی خوبی است اما تبلیغات زیادی وجود دارد که واقعاً بازی شما را خراب می کند
وای من فکر می کردم بازی شبیه عکس ها می شود اما این بازی کاملاً عالی است من به دنبال بازی های جادویی و خسته کننده بودم اما این یکی کیک را کاهش می دهد اما من چند پیشنهاد دارم که بازی را تمام کردم و اکنون من من حوصله بازی کردن در همان مکان ها را ندارم، می توانید مانند یک مکان زیر آب با مکانی شبیه به زمین به آن اضافه کنید.
خوبه ولی نه به این خوبی ما دیگر نقشهها، طلسمها یا شخصیتها، حالتهای بازی و غیره جدید نداریم. شما بچهها باید این جنبهها را تغییر دهید و نقش بازی را ادامه دهید.
زمانی که دانلود می شود لغو می شود اما کار واقعاً خوب است!
این بازی بد است که چرا آنها آن را میسازند تا بازیکنان دیگر بتوانند درست در کنار شما قرار بگیرند و شما را بکشند
این یک بازی عالی و اعتیاد آور است. اما وقتی سعی می کنم با استفاده از اینترنت وارد شوم، شخصیت من دوباره از lv 1 شروع می شود. سعی کردم اینترنتم را خاموش کنم اما چیزی تغییر نکرد. لطفا این باگ را برطرف کنید، متشکرم
بازی واقعاً سرگرم کننده و اعتیاد آور مبتنی بر بتل رویال است، اما تنها ایراد آن این است که نمی توانید با دوستان بازی کنید، بنابراین اگر آنها به روز رسانی را ارائه دهند، این بازی شیز است.
تبلیغات خیلی زیاد است
من فکر می کنم بهترین است، اما شما یک باد قرار داده اید