Post by gnoslinuhopo on Mar 9, 2022 14:08:34 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok jeton kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Sonic The Hedgehog 2 Classic 2022 version ▞▞▞
Sadece son patron için 0 yüzüğünüz olması bir nono ve tüm bu zamanı kaos zümrütlerini almak için harcadım ve son patronda süper sonik kullanamıyorum
Bunu seviyorum çünkü tüm seviyeler temelde bu limandan önce ilk çıktığı zamankiyle aynı.
abi bu ses exe denen şey Bu Oyunda varmı Yorumlara bakınca biraz ürperiyorum rastgele khfheekbfewhjvgjwefgejdghwfhkwdhfkuewfkrwfkerhkfwhrkjfwrghsjwrfukgwrugwrıfygewyuwetrfwrdgfjısrbgjshgukrshfrksuhufkrebhfksbrukfgrsfgrshjvrehıbytgthtgıroejfhfhruyefwgdhjvfsgkhsbvkhsfnfuesjbkjvhcbefukrshukhfrskhjsgksebukfheakjbfsrılfjkhıaytuıeprwışoerıpropğfjwefjdjfncbdakycdhs
Sonic The Hedgehog 2 Classic Аркаде epqr
Oyun güzel de internetsiz olsa daha iyi olurdu
İkiliden nefret ediyorum çünkü zıplarken kuyrukların biraz aşağı inmesi gerekiyor, böylece ellerini tutabilirsin ama parmak eklemleri gibi oynadığında süzülüp duvarlara tırmanırken saldırabilirsin İPUCU HER ZAMAN KNUCKLES OLARAK OYNA
4. Bölüm geçilmiyor.
Sonic The Hedgehog 2 Classic Arcade euvx
Fenadeğil
Bu oyundan nefret ediyorum kanat kalesine gittiğimde nereye gideceğimi bilmiyorum
Çok güzel ama çok reklam var
Sonic the Hedgehog 2 muhtemelen tüm serinin en iyisidir. Bölgeler, patronlar, özel aşamalar, güçlendirmeler, Sonic 2 ile ilgili hiçbir şey kötü değil! Neredeyse Super Mario World kadar iyi!
kontroller kaygan gibi ama genel olarak güzel bir oyun ve sadece ikonik ve klasik.
Bu oyun, tonlarca ekstra içerikle sonic 2'yi mükemmel bir şekilde yeniden yaratıyor! Bu oyun, sonic 2 oynamanın kesin yolu!
Tek sıkıntisi oyun cok zor
Oyunu reklamsız aldım, her karakterle tüm Zümrütlerle oyunu bitirdim ve harikaydı. Şimdi sadece 2p vs modunun düzeltilmesini bekliyorum çünkü hala oynanamıyor. Sadece eski vs modunu geri getirin lütfen. Başkalarıyla vs modu oynamayı özledim.
Permainan Pikiran Teka-teki iqrv
Orijinali gibi oynuyor! Ve reklamları umursamıyorum. Uygulama oyunları böyle çalışır. Ve onları kaldırmak isterseniz sadece 2 dolar, bu mantıklı, çünkü aslında oyun için para ödüyorsunuz! 10/10 5 Yıldız!
İyi oyun! Yine de bir sorunum var, kontroller. Daha fazla kontrole izin verecek şekilde düzenlenirlerse, bu oyuna hak ettiği beş yıldızı vereceğim.
Reklamdan oyun oynanmıyor çok fazla reklam iceriyor.1 yıldız bile fazla
Sonic 2'yi ve hepsini seviyorum, ancak 2 oyuncuya karşı mod yapmaya çalıştığımda, sadece 2 tur kadar oynayabiliyorum ve sonra beni dışarı atıyor ve "2P'ye karşı mod bağlantısı kesildi" diyor ve bazen bunu yapıyor tam 2P moduna girdiğimde. Gerçekten dünyadaki insanlarla yarışmak istiyorum ama yapamam. Düzeltilebilir mi?
BİRAZDAĞ KOLAY OLABILIRDI
Çok reklam olması dışında bir sorun yok
Harika bir oyun şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Çok eğlenceli! Oyunu tura olarak yendim, ama kötü son aldım, biliyorum kötü son aldım çünkü jeneriğin sonunda Eggman kaos zümrütlerini savuruyordu, ama yine de sonik takıntılıyım, umarım bunu yapmayan birini yapmışımdır' oyuna sahip değilim, umarım iyi bir inceleme yapmışımdır!
Yüksek sesle müzik, oyu başlangıçta boğuyor ve seviyelerde bile yapışıyor. Daha önce başka bir telefonda reklamsız satın alındı ve geri yükleme seçeneği bu konuda görünmüyor. Sonic 1 ve 2'ye gidiyor
Bir yıldız cunku acilmiyor kuucuggen izledigim sonic bu hayraniyim neden hayallerimi suya dusurdun segaa
Merhaba, bu oyun mobilde harika, kontroller sorunsuz, grafikler harika.Ama moble pls'ye sonic 3 ve mafsalları koymanızı önerir misiniz?
İnternet siz oynuyamıyorum oyunu
Sonic The Hedgehog 2 Classic આર્કેડ mik
dizüstü bilgisayarımda "Sonic The Hedgehog 2" öğesini "AAAA The Goat 2" olarak inceliyorum ama hala 4 olduğumda bu oyunu sevdim
Klasik eğlence ama kontroller biraz riskli olabilir. İkisini de çıkardığınızda Sonic ve Tails arasında geçiş yapmanın bir yolu var mı?
Oyun aşırı güzel yana yükleyin tek bir sorun var o da oyun grafikleri çok kötü ama grafikleri güzel 5 hedef düşünüyor
Bu oldukça iyi! Ama kontrolleri sevmiyorum. Ben solakım ve sol veya sağ elle atlama düğmesi olsaydı isterdim. Ve daire pedini sevmiyorum çünkü onu her kullandığımda oyunu bozuyor ve Sonic'i yavaşlatıyor, bu da beni daha kolay öldürüyor. Bu yüzden lütfen bunun düzeltilmesini istiyorum. Bunu da ilk Sonic'te istiyorum lütfen
son oyunlar çok sık oyundan iyileştirilebilirse iyi olur
Allah bu oyunu bin belasini versin
Petrol okyanusu saygısız Petrol okyanusu ne olursa olsun mor suda öleceksin. Petrol okyanusunda kısıtlama nasıl yapılır. bitirdim Ancak eğlenceli hata ayıklama modu nedeniyle 2 yıldız.
Satın almayı geri yükle'yi tıkladığımda, beni sonsuza dek sega olmayan sürümün yükleme sayfasına götürüyor. Orijinal sürümün 2015'ten beri güncellenmemiş olması ve ultra geniş en boy oranını desteklememesi (ve muhtemelen o zamandan beri bu sürümle giderilmiş birkaç başka hata daha olması) gerçeğini iyi bir şekilde ortadan kaldıracaktır.
Sonic 2'nin en iyi versiyonu orada! Beyler, reklamlarla ilgili bir sorununuz varsa, onları kaldırmak için ödeme yapın, paranız yoksa o kadar da zor değil. Ayrıca Kontroller sağlamdır, cidden gibi, onlarla bir sorununuz varsa, sadece boyutu maksimuma ve opaklığı minimuma yükseltin, Kontrollerin zaten nerede olduğunu hatırlamak kolaydır. Her neyse, iyi haber, tüm olumsuz eleştiriler ya sorunlarına çözüm bulamayacak kadar tembel insanlardan ya da Sonic Games'te berbat olan çocuklardan.
Oyun eğlenceli ve güzel ve ben bundan zevk alıyorum. BUUUUT, reklamların miktarı ÇILGIN. Kaydetme dosyasına gittiğimde BOOM'u seçin. reklam. Bir kaydetme dosyası seçtiğimde, BOOM. reklam. Oyunu duraklatıp devam ettiğimde, BOOM. reklam. VE sadece internetin varsa oynayabilirsin, bu da yaraya tuz basar. Kontroller ve oynanış mükemmel, ama lütfen SEGA, REKLAM MİKTARINI AZALTMAN İÇİN SİZE YALNIZIM! ÖZELLİKLE DURAKLAT EKRANI ÜZERİNDEN DEVAM ETTİRİRSENİZ!!! BU REKLAMLARIN NEDENİYLE DEBUG MODU İLE EĞLENİYORUM!
yani sonic the hedgehog 2 sonic the hedgehog 1'den daha zor ama bölgeleri ve seviyeleri geçemiyorum, yenmek mümkün değil oyunu şimdi sen oyna Ben yenebileceğim daha çok oyun oynayacağım.
Oyun Çok güzel tavsiye ederim yükleyin
çalışıyor ama nedense bana bir reklam gösteriyor ve ardından çalışmayı durduruyor uygulamayı birkaç kez kapattım ve çalışmadı
Oyunu indirdim ve başlamadı. Google'a geri bildirim gönderildi. Sildim ve yeniden indirdim ve HALA açık.
Harika bir oyun ama ÇOK FAZLA REKLAM var
inmiyo sonik 2
Neden Sonic the Hedgehog 2 HD değil, klasikleri gerçekten sevmedikçe herkes Genesis grafiklerini değil, iyi grafikleri sever
Sonic The Hedgehog 2 Classic आर्केड गेम rine
Sonic 2'nin cep telefonlarına yönelik inanılmaz bağlantı noktası, tek sorunu ATROCIOUS kontrolleri, aslında iğrenç, kontrollerin ne kadar kötü olduğunu, hareket edebileceğiniz alanın ve çalışmayan alanın ne kadar kötü olduğunu açıklamaya bile yaklaşmıyor. uzun süre sağa bile zar zor basabileceğim kadar küçük, bu oyuna fiziksel bir denetleyici bağlayabileceğinizi biliyorum, ama cidden?! Emülatörler daha iyi kontrollerdir ve tanrı aşkına, bunu PC için kullanılabilir hale getirin!
Çok kötü bir oyun tavsiye etmen sürekli Reklam veriyor
İyi oyun. Ama neden 4 yıldız verdim, çünkü yeniden indirmeyi denedim. Uygulamayı her açmaya çalıştığımda sürekli olarak çökmeye başladı